Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 06 549 684 08

Ambitieuze ondernemer, stel je voor: een toename van maar liefst €50.000 in je omzet binnen slechts 12 maanden. Het klinkt misschien als een droom, maar met het organiseren van een exclusieve VIP-DAG kan deze droom werkelijkheid worden!

Jouw persoonlijk VIP-traject

Ben je klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Wij bieden een exclusief VIP-traject van zes weken aan, speciaal ontworpen om ondernemers, zoals jij, te begeleiden bij het ontwikkelen van hun eigen unieke VIP-dienst. Samen gaan we aan de slag om een ervaring te creëren die niet alleen waarde toevoegt voor jouw klanten, maar ook een ongekende boost geeft aan jouw omzet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden; wij delen onze bewezen methoden en strategieën met jou, zodat je zelfverzekerd en succesvol je VIP-DAG kunt lanceren.

Wat is een VIP-DAG?

Een VIP-DAG is meer dan alleen een dag van intensieve samenwerking met jouw klanten. Het is een ervaring van premium waarde waarbij je diep ingaat op de unieke behoeften van jouw klant en samen meetbare resultaten behaalt.

Waarom een VIP-DAG?

 • Exclusiviteit: Bied een unieke beleving die klanten nergens anders vinden.
 • Omzetboost: Met een goed gestructureerde VIP-DAG kun je rekenen op een significante omzetstijging. Veel ondernemers ervaren een toename van wel €50.000 binnen 12 maanden!
 • Relatieversterkend: Intensieve één-op-één tijd met je klant leidt tot diepere connecties en langdurige zakelijke relaties.

Stappenplan: Creëer Jouw Omzetverhogende VIP-DAG

Het ontwikkelen van een succesvolle VIP-dienst vereist zorgvuldige planning en voorbereiding. Hieronder presenteren we een stappenplan dat je op weg helpt naar een onvergetelijke en winstgevende ervaring:

Stap 1: Visie en doelstellingen

We beginnen met het identificeren van de kernwaarden van jouw merk en wat je hoopt te bereiken met je VIP-DAG.

Stap 2: Content & Structuur

Samen ontwerpen we de inhoud van de dag, van de inleiding tot de afsluiting, zodat elke minuut telt.

Stap 3: Promotie & marketing

Maak gebruik van bewezen strategieën om je VIP-DAG te promoten en jouw ideale klanten aan te trekken.

Stap 4: Evaluatie & verbetering

Na je eerste VIP-DAG analyseren we de feedback om verbeteringen aan te brengen voor toekomstige evenementen.

Visualiseer jouw groei

Stel je voor dat je niet meer constant op zoek hoeft naar nieuwe klanten, maar dat ze juist naar jou toe komen vanwege de premium ervaring die je biedt. Dankzij je VIP-DAG kun je je focus leggen op wat je het beste doet, terwijl je ziet hoe je omzet groeit en bloeit. En vergeet niet, door het implementeren van een goed gestructureerde VIP-DAG draag je bij aan een verwachte toename van €50.000 in je omzet binnen 12 maanden!

Ben jij klaar voor extra omzet?

Het is tijd om te schitteren en jouw onderneming naar nieuwe hoogten te stuwen. Neem contact met ons voor meer informatie over het zes weken durende VIP-traject en begin vandaag nog met de transformatie naar groter succes.
  Lees onze blogs!

  Robert Cialdini en LinkedIn: alles wat je moet weten

  Om effectief klanten te werven via LinkedIn, is het belangrijk om de juiste strategieën te gebruiken. Een van de meest effectieve strategieën is het inzetten van de 7 principes van beïnvloeding van Robert Cialdini. Robert Cialdini is een bekende psycholoog en auteur van het boek Influence: The Psychology of Persuasion. In dit boek beschrijft hij […]

  LinkedIn Cover Story, hoe zit dat?

  Met de LinkedIn Cover Story maak je een goede eerste indruk op jouw klanten. In dit blog lees je alles wat je écht moeten weten over de LinkedIn Cover Story. De LinkedIn Cover Story is een nieuwe functie binnen LinkedIn waarmee je jouw profielfoto levendig maakt door een video eraan toe te voegen. De LinkedIn […]

  Kopregel voor je LinkedIn-profiel

  De kopregel is het belangrijkste onderdeel van je LinkedIn-profiel. Het staat direct onder je naam en wordt ook wel headline genoemd. Met de kopregel trek je de aandacht van potentiële klanten. Het is dan ook belangrijk dat de klant in een oogopslag jouw meerwaarde begrijpt. Alleen je functie en bedrijfsnaam vermelden volstaat niet. Standaard kun […]

  SSI score! Alles wat je moet weten

  SSI score staat voor Social Selling Index score en geeft aan hoe goed je bezig bent op LinkedIn. De score laat zien hoe effectief je bent in het creëren van jouw eigen professionele merk, het vinden van de juiste personen, informatie uitwisselen en het bouwen van een sterk netwerk.  Opbouw SSI score De SSI score […]

  5 tips voor het aantrekken van leads via LinkedIn

  Ben jij klaar voor het aantrekken van leads via LinkedIn? Veel ondernemers en sales professionals worstelen met het gebruik van LinkedIn. Zij laten hierdoor veel extra omzet liggen. Met deze 5 tips help ik jou op weg met aantrekken van leads via LinkedIn. 1. Leads feliciteren Besteed aan het begin van je werkdag maximaal 10 […]