Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 06 549 684 08

Wil jij een continue stroom van leuke klanten? Heb je ruimte voor extra omzet en winst? En ben je toe aan meer vrijheid binnen jouw bedrijf?

Verkoopsysteem via LinkedIn

Wij hebben de ultieme oplossing voor jou – transformeer je LinkedIn-profiel in een effectieve verkoopmachine. Met een professioneel en geoptimaliseerd LinkedIn-profiel kun je een continue stroom van nieuwe klanten aantrekken. En dat is niet alles – je kunt jouw omzet binnen 12 maanden met wel €50.000,- verhogen! Haal maximale winst uit LinkedIn!

Stappenplan maximale winst uit LinkedIn

Laten we samen kijken hoe we maximale winst uit LinkedIn kunnen halen:

Stap 1: Bouw aan jouw merk

We zorgen ervoor dat jouw persoonlijke LinkedIn-profiel en bedrijfspagina up-to-date, aantrekkelijk en resultaatgericht zijn. Zo verhoog je je zichtbaarheid en vindbaarheid voor potentiële klanten. Het bouwen aan je merk is de eerste stap om maximale winst uit LinkedIn te halen.

Stap 2: Breid jouw netwerk uit

Samen met jou breiden we jouw netwerk op LinkedIn uit. Ons doel? Connecties die échte waarde toevoegen aan jouw bedrijf. Zo creëren we een netwerk vol interessante klanten die klaar staan om zaken met jou te doen.

Stap 3: Deel waardevolle kennis

Door middel van een zorgvuldig samengestelde content-kalender zetten we jouw expertise in de schijnwerpers. Je potentiële klanten zien jou als dé expert om hun problemen op te lossen. Door het delen van waardevolle kennis haal je de maximale winst uit LinkedIn.

Stap 4: Onderhoud relaties

Het onderhouden van relaties is cruciaal in het salesproces. Daarom ontwikkelen we een strategie om deze relaties te onderhouden en te versterken. Dit resulteert in een agenda vol waardevolle klantgesprekken.

Visualiseer jouw groei

Stel je voor: niet langer zorgen om het vinden van nieuwe klanten. In plaats daarvan vullen de afspraken zich automatisch op in jouw agenda, allemaal dankzij je activiteiten op LinkedIn. Deze transformatie kost je slechts 2-3 uur per week. Met onze aanpak garanderen we €50.000,- extra omzet binnen 12 maanden. Haal de maximale winst uit LinkedIn, en de eerste maand is zelfs volledig vrijblijvend en risicoloos.

Haal ook maximale winst uit LinkedIn

Het is tijd om de groei van jouw bedrijf te ontketenen. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw persoonlijke LinkedIn-verkoopsysteem op te starten.

We plannen samen twee online werksessies van 1,5 uur om de details van jouw verkoopsysteem uit te werken en afspraken te maken. Daarna besteden we wekelijks 2 uur aan de implementatie van jouw verkoopsysteem.

Wacht niet langer! Grijp deze kans om de maximale winst uit LinkedIn te halen, jouw bedrijf te laten groeien en de vrijheid te ervaren die je als ondernemer verdient. Neem nu contact met ons op!

Aanbeveling

“Fawzi van Kennis Express heeft ons ‘Huh? Wat bedoelt u’ team en de LinkedIn strategie helemaal in de goede richting gezet. In hele korte tijd stroomlijnde hij, met scherpe blik, onze LinkedIn pagina’s. Maakte de content relevant en aantrekkelijk. En hij zette ons aan de slag met het bouwen van een salesfunnel.
Super succesvol. En nog leuk ook.
Zonder Fawzi van Kennis Express wat dit nooit mogelijk geweest.
En zeker niet zo snel.
Top gast. Ab-so-luut aan te bevelen.

Jeroen Fidder
Eigenaar Procreate / Huh? Wat bedoelt u?
  Lees onze blogs!

  Robert Cialdini en LinkedIn: alles wat je moet weten

  Om effectief klanten te werven via LinkedIn, is het belangrijk om de juiste strategieën te gebruiken. Een van de meest effectieve strategieën is het inzetten van de 7 principes van beïnvloeding van Robert Cialdini. Robert Cialdini is een bekende psycholoog en auteur van het boek Influence: The Psychology of Persuasion. In dit boek beschrijft hij […]

  LinkedIn Cover Story, hoe zit dat?

  Met de LinkedIn Cover Story maak je een goede eerste indruk op jouw klanten. In dit blog lees je alles wat je écht moeten weten over de LinkedIn Cover Story. De LinkedIn Cover Story is een nieuwe functie binnen LinkedIn waarmee je jouw profielfoto levendig maakt door een video eraan toe te voegen. De LinkedIn […]

  Kopregel voor je LinkedIn-profiel

  De kopregel is het belangrijkste onderdeel van je LinkedIn-profiel. Het staat direct onder je naam en wordt ook wel headline genoemd. Met de kopregel trek je de aandacht van potentiële klanten. Het is dan ook belangrijk dat de klant in een oogopslag jouw meerwaarde begrijpt. Alleen je functie en bedrijfsnaam vermelden volstaat niet. Standaard kun […]

  SSI score! Alles wat je moet weten

  SSI score staat voor Social Selling Index score en geeft aan hoe goed je bezig bent op LinkedIn. De score laat zien hoe effectief je bent in het creëren van jouw eigen professionele merk, het vinden van de juiste personen, informatie uitwisselen en het bouwen van een sterk netwerk.  Opbouw SSI score De SSI score […]

  5 tips voor het aantrekken van leads via LinkedIn

  Ben jij klaar voor het aantrekken van leads via LinkedIn? Veel ondernemers en sales professionals worstelen met het gebruik van LinkedIn. Zij laten hierdoor veel extra omzet liggen. Met deze 5 tips help ik jou op weg met aantrekken van leads via LinkedIn. 1. Leads feliciteren Besteed aan het begin van je werkdag maximaal 10 […]