Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 06 549 684 08

Een professioneel LinkedIn-profiel is een waardevol cadeau voor jou als ondernemer of je team. Het is een krachtig middel om je omzet te laten stijgen en je winst te verhogen. 

Wist je dat Nederland meer dan 5 miljoen gebruikers op LinkedIn heeft, waarvan meer dan 1 miljoen dagelijks actief zijn? Met zoveel potentiële kansen liggen er enorme mogelijkheden om jouw ideale klanten te bereiken. Maar dan moet je er nu werk van maken!

Haal maximale winst uit jouw LinkedIn-profiel

Bij Kennis Express begrijpen we hoe belangrijk het is om je LinkedIn-profiel actueel te houden als een essentieel onderdeel van je zakelijke succes. Daarom helpen wij jou graag met het actualiseren van jouw LinkedIn-profiel, zodat je het maximale uit dit platform kunt halen.

Waarom een geactualiseerd LinkedIn-profiel?

Een geactualiseerd LinkedIn-profiel biedt jou als ondernemer tal van voordelen:

Vindbaarheid

Met meer dan 5 miljoen gebruikers in Nederland en meer dan 1 miljoen dagelijkse gebruikers, moet je opvallen tussen de massa. Een actueel profiel zorgt ervoor dat potentiële opdrachtgevers jou vinden!

Autoriteit

Met meer dan 5 miljoen gebruikers in Nederland en meer dan 1 miljoen dagelijkse gebruikers, moet je opvallen tussen de massa. Een actueel profiel zorgt ervoor dat potentiële opdrachtgevers jou vinden!

Duidelijkheid

Bezoekers weten precies waarvoor ze bij jou en je collega’s moeten zijn, wat je aanbiedt en hoe je hen kunt helpen. Een duidelijk en actueel profiel trekt de aandacht en genereert meer interesse.

Meer omzet

Met meer dan 5 miljoen gebruikers in Nederland, waarvan meer dan 1 miljoen dagelijks actief, liggen er enorm veel kansen om jouw ideale klanten te bereiken en je omzet te laten groeien.

Onze expertise

Het actualiseren van jouw LinkedIn-profiel kan een uitdaging zijn, vooral als je niet weet waar te beginnen. Ons team van ervaren professionals is gespecialiseerd in het optimaliseren van LinkedIn-profielen voor ondernemers. Wij helpen jou met het schrijven van een overtuigende samenvatting, het updaten van je werkervaring, het toevoegen van relevante vaardigheden en het optimaliseren van je profielfoto en achtergrondafbeelding.

Investeer in jouw succes

Met meer dan 5 miljoen LinkedIn-gebruikers in Nederland, waarvan meer dan 1 miljoen dagelijks actief, is er geen tijd te verliezen. Investeer Nu in jezelf en je bedrijf door jouw LinkedIn-profiel te actualiseren. We nemen alle zorgen uit handen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien.

Neem nu actie

Mis geen enkele klant meer en haal het maximale uit LinkedIn om je omzet te laten stijgen en je winst te verhogen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe het actualiseren van jouw LinkedIn-profiel jouw zakelijke succes kan stimuleren.

Aanbeveling

“Fawzi Salih van Kennis Express heeft mij geholpen met achterstallig onderhoud in mijn Linkedin-profiel. Sinds de introductie van Linkedin in Nederland zijn er veel functionaliteiten bij gekomen. Fawzi van Kennis Express kent die mogelijkheden tot in de haarvaten. Samen hebben we in een online sessie mijn profiel geactualiseerd. Het ziet er nu een stuk strakker uit en is voor potentiële opdrachtgevers in één oogopslag te scannen. Mijn zichtbaarheid en vindbaarheid schoten omhoog.”

Yvonne Jansen
Eigenaar Sepia Tekst & Communicatie 
  Lees onze blogs!

  Robert Cialdini en LinkedIn: alles wat je moet weten

  Om effectief klanten te werven via LinkedIn, is het belangrijk om de juiste strategieën te gebruiken. Een van de meest effectieve strategieën is het inzetten van de 7 principes van beïnvloeding van Robert Cialdini. Robert Cialdini is een bekende psycholoog en auteur van het boek Influence: The Psychology of Persuasion. In dit boek beschrijft hij […]

  LinkedIn Cover Story, hoe zit dat?

  Met de LinkedIn Cover Story maak je een goede eerste indruk op jouw klanten. In dit blog lees je alles wat je écht moeten weten over de LinkedIn Cover Story. De LinkedIn Cover Story is een nieuwe functie binnen LinkedIn waarmee je jouw profielfoto levendig maakt door een video eraan toe te voegen. De LinkedIn […]

  Kopregel voor je LinkedIn-profiel

  De kopregel is het belangrijkste onderdeel van je LinkedIn-profiel. Het staat direct onder je naam en wordt ook wel headline genoemd. Met de kopregel trek je de aandacht van potentiële klanten. Het is dan ook belangrijk dat de klant in een oogopslag jouw meerwaarde begrijpt. Alleen je functie en bedrijfsnaam vermelden volstaat niet. Standaard kun […]

  SSI score! Alles wat je moet weten

  SSI score staat voor Social Selling Index score en geeft aan hoe goed je bezig bent op LinkedIn. De score laat zien hoe effectief je bent in het creëren van jouw eigen professionele merk, het vinden van de juiste personen, informatie uitwisselen en het bouwen van een sterk netwerk.  Opbouw SSI score De SSI score […]

  5 tips voor het aantrekken van leads via LinkedIn

  Ben jij klaar voor het aantrekken van leads via LinkedIn? Veel ondernemers en sales professionals worstelen met het gebruik van LinkedIn. Zij laten hierdoor veel extra omzet liggen. Met deze 5 tips help ik jou op weg met aantrekken van leads via LinkedIn. 1. Leads feliciteren Besteed aan het begin van je werkdag maximaal 10 […]