Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 06 549 684 08

Over ons

Wil je beter opvallen bij jouw doelgroep? Heb je behoefte aan een volle agenda met ideale leads? Of wilje leren op een ontspannen manier omzetkansen te verzilveren? Dan ben je bij Kennis Express aan het juiste adres. Wij bieden je direct toepasbare kennis voor het realiseren van maximale winst. Het resultaat:

  • Meer ideale klanten
  • Meer omzet en winst
  • Meer vrijheid en voldoening

Social selling

Centraal in onze aanpak staat social selling via LinkedIn. In korte 1-op-1 trajecten en masterclasses reiken wij je de bouwstenen aan voor een beproefde, bewezen en geteste social selling strategie die écht werkt.

‘Social selling is de kunst van klanten naar je toe laten komen. Je staat als persoonlijk merk centraal in dit proces. Je deelt online kennis via LinkedIn en u gaat de interactie aan met jouw volgers. Het doel is waarde creëren, nieuwsgierigheid wekken, kennis delen en online zaadjes planten in de hoofden van jouw klanten. Je draait het traditionele verkoopproces om en kunt op een warme wijze jouw doelgroep benaderen om tot een afspraak te komen.’

Bouwstenen voor maximale winst

Op basis van onze ervaring hebben we vijf social selling bouwstenen voor maximale winst ontwikkeld die je gegarandeerd helpen aan omzetstijging en winstverhoging. 

  1. Persoonlijk merk doorontwikkelen
  2. Op zoek gaan naar de juiste leads
  3. Waardevolle kennis delen
  4. Relaties opbouwen 
  5. Werk maken van omzetkansen 

Het gezicht achter Kennis Express


De drijvende kracht achter Kennis Express is Fawzi Salih uit het Brabantse Oudenbosch. Fawzi is gespecialiseerd in omzetstijging en winstverhoging voor ondernemers en sales professionals binnen Nederland en België. 

Gratis Doorbraak Gesprek

Nieuwsgierig geworden? In een gratis Doorbraak Gesprek vertellen we je graag meer over welke stappen je vandaag kunt zetten om maximale winst uit social selling te halen. Plan een vrijblijvende afspraak in de agenda van Fawzi voor een Doorbraak Gesprek.

Contact