Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 06 549 684 08

Over ons

Wil je beter opvallen bij jouw doelgroep? Heb je behoefte aan een volle agenda met ideale leads? Of wil je leren op een ontspannen manier omzetkansen te verzilveren? Dan ben je bij Kennis Express aan het juiste adres. Wij bieden je praktische kennis voor het realiseren van maximale winst. Het resultaat:

  • Meer ideale klanten
  • Meer omzet en winst
  • Meer vrijheid en voldoening

Aanpak

Centraal in onze aanpak staat social selling via LinkedIn. In korte 1-op-1 trajecten en trainingen reiken wij je de bouwstenen aan voor een beproefde, bewezen en geteste LinkedIn strategie die écht werkt.

‘Social selling is de kunst van klanten naar je toe laten komen. Je staat als persoonlijk merk centraal in dit proces. Je deelt online kennis en je gaat de interactie aan met jouw relaties. Het doel is kennis delen, waarde creëren, nieuwsgierigheid wekken en online zaadjes planten in de hoofden van jouw klanten. Je draait het traditionele verkoopproces om en kunt op een warme wijze jouw doelgroep benaderen om tot een afspraak te komen.’

Bouwstenen voor maximale winst

Op basis van onze ervaring hebben we vijf social selling bouwstenen voor maximale winst ontwikkeld die je gegarandeerd helpen aan omzetstijging en winstverhoging.

  1. Je eigen merk opbouwen
  2. Het uitbreiden van je netwerk
  3. Waardevolle kennis delen
  4. Onderhouden van relaties
  5. Creëren en verzilveren van omzetkansen

Het gezicht achter Kennis Express

De drijvende kracht achter Kennis Express is Fawzi Salih uit het Brabantse Oudenbosch. Fawzi is gespecialiseerd in omzetstijging en winstverhoging voor ondernemers in de publieke sector.

Gratis Doorbraak Gesprek

Nieuwsgierig geworden? In een gratis Doorbraak Gesprek vertellen we je graag meer over welke stappen je vandaag kunt zetten om maximale winst uit LinkedIn te halen. Plan een vrijblijvende afspraak in de agenda van Fawzi voor een Doorbraak Gesprek.

Contact