Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 06 549 684 08

Wil jij als ondernemer optimaal profiteren van de mogelijkheden van Artificial Intelligence (AI), maar weet je niet waar te beginnen? Wij hebben dé oplossing voor jou: ChatGPT! Deze baanbrekende toepassing van AI is nu gratis online beschikbaar voor iedereen.

ChatGPT fungeert als jouw persoonlijke chatbot die AI-gegenereerde content creëert en werkelijk álles kan beantwoorden. Het maakt jouw werk gemakkelijker en efficiënter, en biedt ongekende mogelijkheden voor jouw bedrijf.

De waarde van ChatGPT

ChatGPT is dé ultieme tool voor ondernemers die willen excelleren in klantinteractie, sales en leadgeneratie. Als virtuele assistent beantwoordt het klantvragen, lost het problemen op en biedt het gepersonaliseerde ondersteuning, wat de klanttevredenheid vergroot en sterkere klantrelaties opbouwt.

Daarnaast verhoogt ChatGPT salesconversies door potentiële klanten te begeleiden met relevante aanbevelingen en productinformatie, wat meer succesvolle verkopen en een concurrentievoordeel voor jouw bedrijf oplevert.

Bovendien optimaliseert deze tool jouw leadgeneratie door waardevolle gegevens te verzamelen en leads te kwalificeren, waardoor gerichte marketingcampagnes kunnen worden opgezet en het sales team wordt ondersteund met gekwalificeerde prospects.

Dit ga je leren

In onze online training leer je alle basisbegrippen om zelf aan de slag te gaan met deze geweldige AI-tool. Stap voor stap ontdek je wat ChatGPT is, welke mogelijkheden het biedt en ga je praktisch aan de slag. Je zult snel de toegevoegde waarde van ChatGPT ontdekken, zowel voor je werk als in je privéleven.

De online training begint bij de basis, van het opstarten van een ChatGPT-account tot aan instructies over hoe je vragen kunt stellen aan de chatbot. Ga jij straks deze AI tool gebruiken als jouw onmisbare ‘co-worker’ en daarmee altijd een stap voorlopen op anderen?

Resultaten

Jouw resultaat het einde van de online training:

 • Verbeterde klantinteractie en klanttevredenheid
 • Verhoogde salesconversies en omzet
 • Efficiëntere leadgeneratie en gerichte marketingcampagnes
 • Concurrentievoordeel door 24/7 klantenservice

Trainer

Onze online training wordt gegeven door een ervaren expert op het gebied van Conversational AI en bedrijfstoepassingen van AI-technologieën. De trainer deelt uitgebreide kennis en praktijkervaring om jou te helpen de kansen van deze nieuwe technologie optimaal te benutten voor jouw bedrijf.

Datum

De exacte datum van de cursus wordt binnenkort bekendgemaakt.

Neem nu actie

Laat ChatGPT jouw bedrijf transformeren en profiteer van de kracht van Conversational AI. Schrijf je nu in voor onze exclusieve online training ‘ChatGPT voor Ondernemers’ en ontdek hoe jij deze innovatieve technologie effectief kunt inzetten. Zorg dat je klaar bent voor de toekomst van AI en geef jouw bedrijf een voorsprong op de concurrentie!

Reserveer nu jouw plek, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Maak van ChatGPT jouw onmisbare ‘co-worker’ en bereik nieuwe hoogten met jouw onderneming.

  Ja, ik schrijf me in voor deze online training

  Lees onze blogs!

  Robert Cialdini en LinkedIn: alles wat je moet weten

  Om effectief klanten te werven via LinkedIn, is het belangrijk om de juiste strategieën te gebruiken. Een van de meest effectieve strategieën is het inzetten van de 7 principes van beïnvloeding van Robert Cialdini. Robert Cialdini is een bekende psycholoog en auteur van het boek Influence: The Psychology of Persuasion. In dit boek beschrijft hij […]

  LinkedIn Cover Story, hoe zit dat?

  Met de LinkedIn Cover Story maak je een goede eerste indruk op jouw klanten. In dit blog lees je alles wat je écht moeten weten over de LinkedIn Cover Story. De LinkedIn Cover Story is een nieuwe functie binnen LinkedIn waarmee je jouw profielfoto levendig maakt door een video eraan toe te voegen. De LinkedIn […]

  Kopregel voor je LinkedIn-profiel

  De kopregel is het belangrijkste onderdeel van je LinkedIn-profiel. Het staat direct onder je naam en wordt ook wel headline genoemd. Met de kopregel trek je de aandacht van potentiële klanten. Het is dan ook belangrijk dat de klant in een oogopslag jouw meerwaarde begrijpt. Alleen je functie en bedrijfsnaam vermelden volstaat niet. Standaard kun […]

  SSI score! Alles wat je moet weten

  SSI score staat voor Social Selling Index score en geeft aan hoe goed je bezig bent op LinkedIn. De score laat zien hoe effectief je bent in het creëren van jouw eigen professionele merk, het vinden van de juiste personen, informatie uitwisselen en het bouwen van een sterk netwerk.  Opbouw SSI score De SSI score […]

  5 tips voor het aantrekken van leads via LinkedIn

  Ben jij klaar voor het aantrekken van leads via LinkedIn? Veel ondernemers en sales professionals worstelen met het gebruik van LinkedIn. Zij laten hierdoor veel extra omzet liggen. Met deze 5 tips help ik jou op weg met aantrekken van leads via LinkedIn. 1. Leads feliciteren Besteed aan het begin van je werkdag maximaal 10 […]