Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 06 549 684 08

Videomarketing is een krachtige manier om een continue stroom van klanten te krijgen. Maar wat zijn de basisprincipes van videomarketing? Waar moet je op letten bij het maken van een video? En hoe krijg je nu zoveel mogelijk kijkers en interactie?

De masterclass videomarketing bied je een praktische aanpak voor het bedenken, maken en verspreiden van video’s voor jouw bedrijf. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van een videomarketing strategie en als bonus ga je naar huis met een eigen LinkedIn Cover Video. Deze masterclass vindt plaatst op donderdag 8 september en wordt gegeven door Felicia Lin van Lin Videomarketing.

Resultaten

 • Je bent bekend met de criteria van een krachtige video.
 • Je weet wat er nodig is om een video te optimaliseren voor Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube.
 • Je hebt de basis gelegd voor een videomarketing strategie, zodat je meer leuke en winstgevende klanten aantrekt voor jouw bedrijf.
 • Je krijgt een persoonlijke LinkedIn Cover video van 30 seconden. In deze video vertel je waarom je doet wat je doet, de missie, visie en USP’s van jouw bedrijf.

Programma

Tijdens de masterclass ‘Videomarketing voor ondernemers’ komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Hoe je een continue stroom aan gekwalificeerde leads genereert.
 • Wat de echte reden is dat door inzet van video’s voor een stijging van 43% in werkproductiviteit kan zorgen.
 • Hoe je jouw salesproces efficiënt kunt inrichten d.m.v. video’s.
 • Op welke wijze je video’s kunt inzetten voor jouw organisatie.
 • Opnemen van LinkedIn Cover Video van 30 seconden.

Inbegrepen

Bij de masterclass is het volgende inbegrepen:

 • Handige formats zodat je zelf niet het wiel hoeft uit te vinden
 • Koffie, thee en lunch
 • Professionele montage van je LinkedIn Cover Video
 • Na afloop van de masterclass een online Video Strategiesessie van 30 minuten met Felicia Lin

Voor wie?

Deze masterclass is interessant voor iedere ondernemer die videomarketing wil inzetten voor het aantrekken van leuke en winstgevende klanten.

Over de trainer

Felicia Lin runt sinds december 2020 het videomarketing bureau, LIN Videomarketing. Samen met haar teamleden helpt ze het MKB aan hoogwaardige bedrijfsfilms, animatievideo’s en drone films. Hierbij is een uitgewerkte strategie essentieel voor het succes van alle geproduceerde video’s. Graag deelt ze haar kennis met ondernemers hoe ze dit zelf kunnen uitvoeren. Eerder dit jaar heeft Felicia workshops verzorgd aan Netwerkorganisatie, Jong MKB Arnhem-Nijmegen en aan co-workingspace, Microlab Rotterdam.

Videomarketing voor ondernemers

Datum

De masterclass vindt plaatst op donderdag 8 september van 9.30 – 16.30 uur in Villa D’Este in Oudenbosch.

Investering

De investering voor de masterclass bedraagt tijdelijk € 690,- (exclusief BTW) en dient voor aanvang betaald te worden.

  Ja, ik schrijf me in voor deze masterclass

  Lees onze blogs!

  LinkedIn Cover Story, hoe zit dat?

  Met de LinkedIn Cover Story maak je een goede eerste indruk op jouw klanten. In dit blog lees je alles wat je écht moeten weten over de LinkedIn Cover Story. De LinkedIn Cover Story is een nieuwe functie binnen LinkedIn waarmee je jouw profielfoto levendig maakt door een video eraan toe te voegen. De LinkedIn […]

  Kopregel voor je LinkedIn-profiel

  De kopregel is het belangrijkste onderdeel van je LinkedIn-profiel. Het staat direct onder je naam en wordt ook wel headline genoemd. Met de kopregel trek je de aandacht van potentiële klanten. Het is dan ook belangrijk dat de klant in een oogopslag jouw meerwaarde begrijpt. Alleen je functie en bedrijfsnaam vermelden volstaat niet. Standaard kun […]

  SSI score! Alles wat je moet weten

  SSI score staat voor Social Selling Index score en geeft aan hoe goed je bezig bent op LinkedIn. De score laat zien hoe effectief je bent in het creëren van jouw eigen professionele merk, het vinden van de juiste personen, informatie uitwisselen en het bouwen van een sterk netwerk.  Opbouw SSI score De SSI score […]

  5 tips voor het aantrekken van leads via LinkedIn

  Ben jij klaar voor het aantrekken van leads via LinkedIn? Veel ondernemers en sales professionals worstelen met het gebruik van LinkedIn. Zij laten hierdoor veel extra omzet liggen. Met deze 5 tips help ik jou op weg met aantrekken van leads via LinkedIn. 1. Leads feliciteren Besteed aan het begin van je werkdag maximaal 10 […]