Jaarprogramma Uitblinken met online marketing

Een minimale en stabiele omzet van € 100.000,-

 • Je hebt veel tijd en geld geïnvesteerd in een mooie website, maar je klanten bellen niet.
 • Je Facebook, Twitter en LinkedIn accounts trekken slechts mondjesmaat de aandacht en leveren geen leads op.
 • Je bent er door de hectiek van alledag niet aan toegekomen om je website en sociale media verder te professionaliseren.

Heb je er wel eens bij stilgestaan hoeveel omzet je jaarlijks misloopt? Welke kansen je laat liggen voor de groei van je bedrijf? En welke stress deze situatie mogelijk voor je oplevert?

Het kan ook anders!

 • Hoe zou het voor je zijn om moeiteloos een continue stroom van klanten te werven via je website en sociale media?
 • Hoeveel voldoening zou het voor je geven als je door potentiële klanten gevraagd wordt om spreeksessies te verzorgen en artikelen in vakbladen te schrijven?
 • Wat is een stabiele en minimale omzet van € 100.000,- je waard?

Dat wil jij toch ook?

Wat jij mist is

 • Een goed zicht op de behoefte van je niche, zodat je beter aansluit met je aanbod.
 • Een heldere marketingboodschap, zodat je met meer gemak ideale klanten aantrekt.
 • Een winstgevende marketingpiramide, zodat je meer kunt verdienen.
 • Vaardigheden voor het creëren van content met een WOW factor, zodat je een grotere expertstatus en meer vragen van potentiële klanten krijgt.
 • Inzicht in de verbetermogelijkheden van je website en sociale media, zodat klanten je beter en sneller via Google vinden en ECHT contact met je opnemen.

Oplossing

Om je te helpen bij de ontwikkeling en implementatie van een online marketingstrategie heb ik een jaarprogramma ontwikkeld. Mijn exclusieve programma’s voor adviseurs, coaches en trainers bestaat uit de volgende modules:

1. Scherp je niche en boodschap aan

In de eerste module scherp je de niche van jouw bedrijf aan. Hierdoor neemt de aantrekkingskracht op ideale klanten enorm toe. Verder ontwikkel je een 10 en 30 seconden boodschap, zodat je een betere verkooppositie krijgt.

2. Ken je klant

Om nog beter aan de sluiten op de behoefte van klanten gaan we in de tweede module aan de slag met de ontwikkeling van persona’s. Hierna leer je wat er nodig is voor het maken van customer journey’s voor jouw bedrijf, zodat beter inspeelt op de beleving van klanten.

3. Bouw je marketingpiramide

Vervolgens gaan we in de derde module aan de slag met het aanscherpen van je aanbod. Je leert het verschil tussen high-, middle- en low-end diensten. Het eindresultaat van deze module is een marketingpiramide, waarmee je een minimale en stabiele omzet van minimaal € 100.000,- kunt realiseren.

4. Creëer een website en sociale media met WOW-effect

De (door)ontwikkeling en het onderhoud van een website en sociale media met WOW-effect staat centraal in de vierde module. Bovenal leer je alles over het maken van hoogwaardige en verrassende content. Deze module levert je meer naamsbekendheid, een grotere expertstatus en moeiteloos klanten via je website en sociale media op.

5. Ontwikkel je eigen community

Ten slotte leg je in de vijfde module de fundamenten voor je eigen on- en offline community. Dit draagt bij aan duurzaam contact met (potentiële) klanten, vergroting netwerk van je (potentiële) klanten en versterking innovatie-kracht van je bedrijf.

Deelname omvat de volgende onderdelen

5 exclusieve masterclasses

Per module krijg je een exclusieve masterclass van Fawzi Salih. Tijdens de masterclass legt Fawzi de theorie aan je uit en gaan we samen aan de slag met de uitwerking voor je bedrijf. De exclusieve masterclasses vinden plaats in Hotel de Reiskoffer in Bosschenhoofd. De ideale locatie om in alle rust inspiratie en creativiteit op te doen voor het succes van jouw bedrijf. Geniet van de bosrijke omgeving van de schitterende locatie. Je bent er een dag helemaal uit.

Werkmap

Bij iedere module hoort een uitgebreide werkmap. Hierin vind je theorie in klare taal en in de praktijk bewezen formats die je veel tijd zullen besparen.

24 persoonlijke coachingssessies

Per maand krijg je 2 telefonische persoonlijke coachingssessies van 60 minuten. In deze sessies kun je al je vragen stellen en krijg je coaching van Fawzi Salih persoonlijk.

Emergency coaching

Hiervan kun je ONBEPERKT per Whatsapp gebruik maken in geval van nood bij het implementeren van je plannen. Fawzi Salih geef je binnen 24 antwoord.

Deelname aan besloten Facebook discussiegroep

Alle deelnemers krijgen toegang tot een besloten Facebook discussiegroep, zodat je gedurende het programma vragen kunt stellen en elkaar feedback kunt geven.

Bonussen (t.w.v. € 1.334,-)

Rondvlucht van 20 minuten (t.w.v. € 140,-)

Om een vliegende start met je online marketingstrategie te maken krijg je een rondvlucht van 20 minuten aangeboden. De rondvlucht vindt plaats op Breda International Airport.

Persoonlijke coachingssessie (t.w.v. € 197,-)

Een extra telefonische coachingssessie van 60 minuten om de laatste puntjes op de i van je online marketingstrategie te zetten. Deze persoonlijke sessie vindt 1 maand na afloop van het programma plaatst.

Verdiepingsdag (t.w.v. € 997,-)

Tijdens deze dag ga je samen met Fawzi Salih kijken op welke manieren je nog meer rendement kunt halen uit je online marketingstrategie, zodat je nog meer klanten en omzet krijgt. De verdiepingsdag vindt plaats op je kantooradres en wordt 3 maanden na af loop van het jaarprogramma ingepland.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?