Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 06 549 684 08

Het succes van telefonische verkoop, koud of warm, staat of valt met een uitstekende voorbereiding, een goede mindset en een sterk belscript. Deze dient als rode draad en houvast in je gesprekken.

Tijdens deze masterclass doorloop je in de ochtend met Janneke van Meenen 20 stappen om te komen tot een sterk belscript waarmee je jouw belangst overwint en je meer omzet binnenhaalt. Je krijgt allerlei praktische tips, voorbeelden en handige tools aangereikt. In de middag zal Fawzi Salih je op weg helpen met het actualiseren van je LinkedIn-profiel.

Resultaat

Wat weet je na de masterclass ‘Telefonisch verkopen zonder stress’?

 • Dat een telemarketingcampagne en daarmee een belscript een onmisbaar en effectief onderdeel zijn van het marketing- en verkoopproces.
 • Je denkt bewust na over allerlei factoren zoals doelgroep, waardepropositie, USP’s, bezwaren, adressen, contactpersonen, hoe je begint en meer.
 • Als het belscript eenmaal staat, wordt het bellen succesvoller, want je komt beslagen ten ijs.
 • Kortom, je belangst of aversie tegen bellen maakt plaats voor plezier in bellen, omdat je fijne gesprekken hebt en resultaat ziet. Bovenal vergroot je jouw aantrekkingskracht op LinkedIn, omdat je aan het einde van de training een geactualiseerd LinkedIn-profiel hebt.

Programma

Tijdens de masterclass ‘Telefonisch verkopen zonder stress’ komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Voorbereiding
 • Mindset
 • Marketingtools
 • Belscipt
 • Actualiseren LinkedIn-profiel

Voor wie?

Deze masterclass is interessant voor iedere ondernemer, accountmanager of sales professional die meer omzet wil halen uit telefonische verkoopgesprekken.

Trainer

Janneke van Meenen is na een marketing carrière bij diverse A-merkfabrikanten al meer dan 20 jaar directeur van Van Meenen Marketing Support BV en heeft inmiddels meer dan 350 telemarketingcampagnes georganiseerd.

Telefonisch verkopen

Datum en Locatie

De masterclass vindt plaats op donderdag 2 december  van 09.30 – 16.30 uur in Villa Deste te Oudenbosch

Investering

De investering voor deze masterclass bedraag € 397, (exclusief BTW) per deelnemer en dient vooraf betaald te worden.

Incompany

Wilt u deze masterclass liever met uw hele team doen, dan kunnen wij de masterclass ook incompany verzorgen. Fawzi Salih informeert je graag over de mogelijkheden.

  Ja, ik schrijf me in voor deze masterclass

  Lees onze blogs!

  Kopregel voor je LinkedIn-profiel

  De kopregel is het belangrijkste onderdeel van je LinkedIn-profiel. Het staat direct onder je naam en wordt ook wel headline genoemd. Met de kopregel trek je de aandacht van potentiële klanten. Het is dan ook belangrijk dat de klant in een oogopslag jouw meerwaarde begrijpt. Alleen je functie en bedrijfsnaam vermelden volstaat niet. Standaard kun […]

  SSI score! Alles wat je moet weten

  SSI score staat voor Social Selling Index score en geeft aan hoe goed je bezig bent op LinkedIn. De score laat zien hoe effectief je bent in het creëren van jouw eigen professionele merk, het vinden van de juiste personen, informatie uitwisselen en het bouwen van een sterk netwerk.  Opbouw SSI score De SSI score […]

  Sales begrippen uitgelegd

  In gesprekken met klanten merk ik dat onder andere de begrippen leads, prospects en conversie door elkaar worden gebruikt. In deze bijdrage geef ik je mijn definities. Conversie Conversie staat voor het aantal LinkedIn-connecties dat jij uiteindelijk omzet tot betalende klanten. Funnel Funnel is in de letterlijke zin het Engelse woord voor trechter. Een funnel […]

  5 tips voor het aantrekken van leads via LinkedIn

  Ben jij klaar voor het aantrekken van leads via LinkedIn? Veel ondernemers en sales professionals worstelen met het gebruik van LinkedIn. Zij laten hierdoor veel extra omzet liggen. Met deze 5 tips help ik jou op weg met aantrekken van leads via LinkedIn. 1. Leads feliciteren Besteed aan het begin van je werkdag maximaal 10 […]