Safia Berrada: wat jij van deze dame kunt leren!

Gepubliceerd door
in Contentcreatie

Wil jij ook een sociale media strategie die staat als een huis? Laat je inspireren door dese Marokkaanse fitness-coach.

Maak een eenvoudige boodschap

Alles valt of staat met een goede marketingboodschap:

‘Safia Berrada is an International Online Health & Fitness Trainer that coaches and Inspires men and women all over the World to choose a Healthy-Fit Lifestyle. She is very passionate about what she does. Safia Berrada offers variety of programs both for healthy nutrition and fitness routines that can be done at home or in the gym for any age or fitness level.’

Ik vind de boodschap van Saffia Berrada goed, omdat:

  • Helder wordt op wie zij zich richt: mannen en vrouwen wereldwijd.
  • Het probleem van de klant glashelder wordt benoemd: mannen en vrouwen op zoek naar een gezonde leefstijl.
  • Safia een duidelijke oplossing biedt voor het probleem van de klant: Safia biedt programma’s aan voor een gezonde voeding en fitness routine, zowel uitvoerbaar thuis als in de fitness school en geschikt voor ieder niveau.
  • De meerwaarde voor de klant goed voor het voetlicht wordt gebracht: een gezonde leefstijl.

Werk met een beperkt aantal programma’s

Safia biedt slechts 2 programma’s aan:

  1. Get in the best shape of your life
  2. Private personal one-on-one-training

In haar programma’s verkoopt Safia geen uren, maar resultaten. Ook valt aan haar programma’s op dat ze een aansprekende titel hebben en een duidelijke vorm. Klanten weten precies wat ze van Safia krijgen, hoeveel het kost en wat het oplevert. Door haar programma ‘Get in the best shape of your life’ online en groepsgewijs aan te bieden kan zij meerdere klanten tegelijkertijd helpen. Dit garandeert haar een hoog inkomen per maand (16 deelnemers * $ 200 = $ 3.200 dollar per groep per maand).

Maak content met een WOW factor

Om haar programma’s te verkopen is Safia actief op FacebookInstagram, Snapchat en YouTube. In haar sociale media uitingen maakt ze potentiële klanten deelgenoot van haar fitness lezen. Ze laat zien wat het betekent om gezond te eten en wat sport voor haar betekent. Verder maakt Safia in haar content gebruik van de 6 principes van Cialdini om klanten te beïnvloeden. Zo komt haar pay-off ‘Team No Excuses. Only Results’ in iedere video terug (consistentie), laat ze aan de hand van foto’s en persoonlijke verhalen van klanten zien dat haar methode werkt (sociale bewijskracht) en geeft ze klanten tot een bepaalde datum de tijd om zich op te geven voor programma (schaarste).

Safia Berrada

Leave a Comment