Meer Leads via LinkedIn

Ben jij klaar om meer leads via LinkedIn aan te trekken? Mijn naam is Fawzi Salih en ik help jou aan een volle agenda met ideale leads, zodat  je nooit meer aan koude acquisitie hoeft te doen.

Herken je deze situatie?

  • Ben je zonder plan actief op LinkedIn?
  • Krijg je weinig tot geen reactie van ideale leads op jouw LinkedIn-berichten?
  • Zie je andere LinkedIn-gebruikers in jouw branche wel succesvol zijn, maar heb je geen idee hoe ze dat doen?
  • Trek je de verkeerde leads aan op LinkedIn, waardoor je veel tijd en energie kwijt bent aan onnodige gesprekken?
  • Vind je LinkedIn lastig, maar heb je het idee dat het je zou kunnen helpen je sales te versnellen als je maar wist hoe?

Wanneer je een of meerdere vragen met een duidelijke JA kunt beantwoorden is het tijd om actie te ondernemen.

Meer Leads via LinkedIn, hoe werkt dat?

In slechts 3 eenvoudige stappen help ik iedere ondernemer en sales professional aan meer leads via LinkedIn. De ideale leads, wanneer je dat wilt en hoe je dat wilt.

Stap 1. Leads identificeren

In stap 1 brengen we in kaart waar jouw ideale leads op LinkedIn te vinden zijn en welke marketingboodschap hebt beste aansluit, zodat je complete controle hebt over welke leads je aantrekt.

Stap 2. Leads Magneet bouwen

In stap 2 bouwen we een Leads Magneet zonder veel poespas voor je, waardoor je ideale leads moeiteloos en met plezier hun contactgegevens achterlaten en automatisch een belafspraak in jouw agenda inplannen.

Stap 3. Leads beïnvloeden

In stap 3 helpen we je met het opzetten van een beïnvloedingsstrategie. Vanaf nu krijg je altijd leuke en ontspannen gesprekken met je leads. Je verhoogt moeiteloos je conversie.

Gratis strategiegesprek

Ik vertel je graag hoe jij ook meer leads voor jouw business gaat aantrekken. Maandelijks heb ik tijd in mijn drukke agenda gereserveerd voor 4 gratis strategiegesprekken. Tijdens ons gesprek geef ik je exacte helderheid over wat er nodig is om via LinkedIn een constante stroom van ideale leads aan te trekken.