Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 06 549 684 08

Wil je een continue stroom van ideale leads? Werk samen met Fawzi Salih aan de ontwikkeling van een LinkedIn-strategie. Het Resultaat: Je trekt vanaf nu de juiste leads aan, zodat je altijd een volle agenda met belafspraken hebt. En nog belangrijker. Je vergroot met gemak jouw conversie.

Herken je de volgende situatie?

 • Je bent een succesvolle ondernemer of sales professional?
 • Koude acquisitie is niet aan jou besteed?
 • Tot nu toe haal je sales altijd uit jouw warme netwerk?
 • Je werkt het liefst samen met klanten waar je energie van krijgt?
 • Je wilt meer controle over jouw omzet?

Kun u op een of meer van deze vragen een volmondig JA beantwoorden? Dan zijn wij een match.

De kracht van LinkedIn

Wist je dat LinkedIn 399% effectiever is voor leadgeneratie dan Facebook, Instagram, Twitter en andere sociale media? Helaas maken 9 van de 10 ondernemers en sales professionals onvoldoende gebruik van LinkedIn. Ze laten hierdoor extra omzet liggen. Met een effectieve LinkedIn-strategie keer je het tij.

LinkedIn-strategie in 30 dagen

In slechts 30 dagen helpt Fawzi je aan een LinkedIn-strategie die staat als een huis. Tijdens 4 bijeenkomsten van 2,5 uur werken we de volgende onderdelen uit:

 • We optimaliseren je bedrijfspagina en LinkedIn-profiel. Het resultaat: betere vind- en zichtbaarheid voor potentiële klanten.
 • We brengen jouw ideale klant in beeld en gaan aan de slag met uitbreiden van jouw netwerk. Het resultaat: een netwerk vol met potentiële klanten.
 • We ontwikkelen een strategie voor het publiceren van LinkedIn-berichten. Per bericht leggen we doelgroep, doelstelling, insteek en publicatiedatum vast. Daarnaast ontvang je waardevolle tips voor het schrijven van LinkedIn-berichten. Het resultaat: Meer interactie met potentiële klanten.
 • We helpen je met de inrichting van een gestructureerd online sales-funnel ten einde omzetkansen te verzilveren zonder te verkopen. Het resultaat: meer omzet en winst. 

Bij het implementatietraject is inbegrepen:

 • Inrichting van een een online sales-funnel (inclusief 1 jaar gratis hosting)
 • Werkboek met waardevolle formats, zodat je het wiel niet meer opnieuw hoeft uit te vinden.
 • Telefonisch LinkedIn Doorbraak Gesprek na afloop om eventuele openstaande vragen te beantwoorden.
 • 365 dagen gratis per e-mail vragen stellen aan Fawzi over LinkedIn en social selling.

Het resultaat

Een investering in het implementatietraject ‘LinkedIn-strategie’ levert je de volgende resultaten op:

 • Besparen tijd en geld op acquisitie en marketingkosten 
 • Explosieve omzetstijging
 • Sterke winstverhoging

Aanbeveling

“Ik heb het traject gevolgd bij Fawzi. Leerzaam en verhelderend. Buiten het omgaan met het fenomeen LinkedIn heb ik ook geleerd om af en toe stilte staan bij de ontwikkeling binnen mijn eigen bedrijf en te kijken of de gevolgde koers niet te veel afwijkt van de uitgestippelde koers. Ook mijn persoon is voor de welbekende spiegel geplaatst en goed bekeken. Fawzi leerde mij optimaal gebruik te maken van LinkedIn zonder mezelf uit het oog te verliezen. LinkedIn wordt op een rustige, bedachtzame wijze geïntroduceerd en uitgelegd.”

Rogier Frijters
Verzekeringsadviseur De Veilige Veste Verzekeringen 
  Lees onze blogs!

  Kopregel voor je LinkedIn-profiel

  De kopregel is het belangrijkste onderdeel van je LinkedIn-profiel. Het staat direct onder je naam en wordt ook wel headline genoemd. Met de kopregel trek je de aandacht van potentiële klanten. Het is dan ook belangrijk dat de klant in een oogopslag jouw meerwaarde begrijpt. Alleen je functie en bedrijfsnaam vermelden volstaat niet. Standaard kun […]

  SSI score! Alles wat je moet weten

  SSI score staat voor Social Selling Index score en geeft aan hoe goed je bezig bent op LinkedIn. De score laat zien hoe effectief je bent in het creëren van jouw eigen professionele merk, het vinden van de juiste personen, informatie uitwisselen en het bouwen van een sterk netwerk.  Opbouw SSI score De SSI score […]

  Sales begrippen uitgelegd

  In gesprekken met klanten merk ik dat onder andere de begrippen leads, prospects en conversie door elkaar worden gebruikt. In deze bijdrage geef ik je mijn definities. Conversie Conversie staat voor het aantal LinkedIn-connecties dat jij uiteindelijk omzet tot betalende klanten. Funnel Funnel is in de letterlijke zin het Engelse woord voor trechter. Een funnel […]

  5 tips voor het aantrekken van leads via LinkedIn

  Ben jij klaar voor het aantrekken van leads via LinkedIn? Veel ondernemers en sales professionals worstelen met het gebruik van LinkedIn. Zij laten hierdoor veel extra omzet liggen. Met deze 5 tips help ik jou op weg met aantrekken van leads via LinkedIn. 1. Leads feliciteren Besteed aan het begin van je werkdag maximaal 10 […]